Followers

Monday, 4 April 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

Santai Bersama BEN ASHAARI

Wow as simple as that. Memang senang join segmen ni. Jom kawan2 kita ramai2 join segmen dari Abang Ben Ashaari ni. Bloggers yang join setakat ni ada 1096 orang termasuk la Yuyu Zulaikha yang comel dan popular tu.
Peserta segmen ni akan layak untuk mengikuti segmen seterusnya dari Abg Ben. Wah..da macam pas masuk la pula kan.. hehhe.. Want to join? [Click Here]

12 comments:

beaty said... [Reply]

suda sa ikut ni sa kumpulan 4

hqfizulhqkim said... [Reply]

Salam kenal from group 10. singgah gegar sini! :)

Fantastic Ajane said... [Reply]

@kamaryeah: jom mar... hehehhe

Fantastic Ajane said... [Reply]

@beaty: ramai2 kita join... hehheh sa blm check lagi sa kump apa oo..:)

Fantastic Ajane said... [Reply]

@hqfizulhqim: hi tq singgah k..:)

Shaherah said... [Reply]

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Fieda said... [Reply]

SALAM GEGAR I RIBU BLOG DARI KUMPULAN BONUS...:)

JOM JENGUK

http://mylovely-fieda.blogspot.com

nananaDya said... [Reply]

berlari-lari dari group 4.....(:

Fantastic Ajane said... [Reply]

@nananaDya: hi wc k.. blog cantik ..:)

Fantastic Ajane said... [Reply]

@fieda: wc... hhehehe.. nti FA terjah k..

Fantastic Ajane said... [Reply]

@shahera: wc to my blog dear..:)

LindaRahim said... [Reply]

saya datang ni...