Followers

Wednesday, 18 May 2011

Sudah Jatuh Ditimpa Tangga

Hi guys.. FA baru balik dari sekolah ni...
Checked my new blog...
Not much of a difference berbanding semalam.
Ada projek dengan PuanBee actually but in vain juga ...

Korang mesti da tau kan blog FA da kena hack..
[Selalu sangat sebut perkataan hack ni sampai mau muntah bila dengar la]
Macam satu sense of relief apabila FA dapat tau boleh recover the followers semalam.
But guess what, my email pula yang x boleh buka...
Wahhhh..apa yang sedang berlaku ni?

Now macam hilang pula mood mau blogging...
Oh gosh... besar juga dugaan sebagai blogger ni.
I thought i can handle this but yeah.. it seems that i haven't got over it just yet....

p/s:
speechless....

5 comments:

Aida Omar said... [Reply]

sis cuba tukar password blog lama sis yang kena hacked tu.. boleh tak? blog sis masih boleh di selamatkan la sis..

Armstrong said... [Reply]

Adui ya bloggers mmg banyak dugaan... sabar ja la. Mesti cari motivasi tu.

uLan said... [Reply]

huhuhu kenapa nie FA??? ada saja dugaan yang datang.... kesian FA...

Kay Masingan said... [Reply]

kesiannya..byk2 sabar kio FA

echaRierie said... [Reply]

sis..dun give up..!
slow2..
dulu sa ada mslh sis bg sa smgt skrg sa bls balik..
jia you !
hehe..SMILEEEEEE :)