Followers

Tuesday, 17 May 2011

My Previous Blog Had Been Hacked

I was so furious..and actually still am. 
Wonder what did they see on my blog that pissed them off so much to the point that they attacked me like this. Missed my blog so much... 
I had sacrificed lots of my time on this particular blog and this was the end?
My blog gone.
I just can't believe it. 
Frankly speaking, i refused to believe that my blog is gone...

Sedihnya....
Why I missed my blog?
Reminder: 
Images are taken from AnnieMing's Blog Review about my previous blog.

1.
My followers



Can you guys imagine how much time and sacrifices did i put into for this.
X la juga ramai macam bloggers otai tapi glad sebab most of them came to my blog at least to say hi....
FA da dapat kawan2 bloggers yang best2...
Macam ni pula jadinya..
I missed them already..
Luckily i managed to get in contact with few of them...
Still tracking back.... patiently.

2.
Top commentators

They are all fantastic too.
Selalu BWing di blog2 ni...
Hopefully can chat with them soon...

Thinking to switch domain but berbaloi ka?
Now using different URL already.
No choice I have to start all over again..

p/s;
Kepada kawan2 yang terserempak FA di mana2 semasa BW sila la singgah lagi ke blog FA yang baru ni k...
Miss you guys la..

16 comments:

Kay Masingan said... [Reply]

sabar ko ah FA, ya last nite sa n si annie chat pasal blog ko kena hack. the day before ysterday ok lg tu, petang kmrin tu start. ya sa move to new home konon ni FA..:)

echaRierie said... [Reply]

alala sis..
kena hack pula blog sis..huhu..
tiapa2 sa tetap mau jd top komentar sis jua..hehe..
nanti ramai jua tue dtg blog sis..;)
sabar ya sis..

najihah sahami said... [Reply]

sabar yea FA> kena stat balik la semua ni eh. ehmm..camane leh kena hack lak blog tu. macam2 la dunia internet skang. adoi!!

najihah sahami said... [Reply]

FA sabar yea..kena mulakan baru la ni kan.

Wanzi said... [Reply]

harap2 FA dapat bersabar.... perkara2 cam ni kena hati2 dlm dunia bw...

Ellen said... [Reply]

sis...kena hack..apa mksd tu..siannya..sedih plak sa..sebab sa suka sangat ngan blog sis tu...nah mo nangis sudah ni...huhu...

p/s..ko nda mo pindah ke wp cam drg dev, betty dan Kay..kalo ko mo, jangan lupa sa..tlg2 biz kecil kecilan ni..haha..saya sedia membantu sis..hehe

puanbee said... [Reply]

follower tu boleh ambik FA nk akk tolong ? tp tk tahu lah kot dia hack sampai tk boleh nk redirect tp akk rasa boleh lah FA ..

Fadzmie Mohamad said... [Reply]

Punya main busuk hati orang yang buat kerja macam ni. Teda kerja betul kali diorang ni. Adeh. Sabar ya FA.

Fadzmie's Latest Entry : EX5 DAN NOMBOR TELEFON

AnnieMing said... [Reply]

:(

Sabar ya Ajane. I'll do another blog review for you tapi wait till you restore everything la.. Sedih juga ni bila tingu blog lama kena hijack :( Mm, why not consider changing to new domain & ada hosting? Lagi secure data2 ko nanti tu moi.. *I'm working on my new house juga ni sekarang*

Armstrong said... [Reply]

Oh my... bikin takut juga tu hack tu... ada lagu lagi. Lepas sia nampak tu words INJECTING na sia terus tutup.

Ba hope ko okay la Miss Fantastic.

caliph shuriken said... [Reply]

x sangka blog FA tu kna hack.. harap2 FA sabar yaa...

Michelle Sung said... [Reply]

hi sis FA! adoiii kena hack pula kan...patutlah smlm mau visit tidak dpt..huhu kesian...anyway, glad to see you again on this new blog! :)

Dev Clarehova said... [Reply]

Huhu! punya la tu hacker~ Kalau sa punya blog kena, mmg sa mengamuk berabis (wpun x tau sama sepa mau amuk;p). best lagi tu ur blog...anyway, good luck with the new blog! harap2 ni new blog bawa rezeki BESAR!

N'gelz said... [Reply]

i guess your blog is just way too awesome that the hacker just couldn't stand it..hence the hacking.. you did it once, I'm sure you can 're-build' another cool blog ^^. Cheers.

Wency said... [Reply]

astaga..ptt pun hr tu sa x dpt masuk ur blog..bila try msuk, ada something loading ni.rupanya kna hacked..adede..sabar ar

Seaweed & Pumpkin said... [Reply]

Not so first time here. Normally dtg singah2 ja but today i decided to drop u a comment and be one of ur followers. Felt sorry for you. But I always believe in Karma. Don't worry so much.