Followers

Sunday, 15 May 2011

Senang-senang Saja Penggal Kepala Orang

Bila duduk terperuk di tempat yang sama masa tu la kita jadi macam katak bawah tempurung kan...
Nasib baik ada internet boleh la juga tahu news di negara2 lain di dunia ni...
Actually FA mau share this particular news with you guys ni..
Semalam baca berita ni but x sempat postkan...
Today ada perkembangan terbaru so FA mau share juga la....

Kepala siapa yang kena penggal?
Seorang nenek Jennifer Mills-Westley menjadi mangsa bunuh oleh seorang lelaki x berumah pada hari Jumat lalu.
Tragedy: Mother-of-two Jennifer Mills-Westley who was decapitated in the Tenerife supermarket
Jennifer Mills-Westley
X cukup dengan menikam leher mangsa sebanyak 14 kali, kepala pula dipenggal.
Actually kan lelaki ni memang da ada rekod sakit mental and baru keluar.
So i think memang penyakit datang balik la tu...

Tapi kesian nenak tu kan...
Bila tengok gambar mendiang yang sentiasa tersenyum...rasa sedih la pula.
Jom layan gambar jap k..

Family album: Mrs Mills-Westley with her daughter Sarah on her wedding day
Jennifer pada hari perkahwinan anaknya, Sarah
Celebration: Mrs Mills-Westley smiles as she poses for family photographs at the wedding
Gambar keluarga. Jennifer memakai topi

Maklumat terbaru, sebelum dibunuh Jennifer perasan ada lelaki sedang mengekorinya lalu meminta perlindungan daripada seorang sekuriti di sebuah resort. Jeniffer kemudiannya keluar daripada pejabat di mana dia berlindung selepas sekuriti tu mengesahkan bahawa lelaki yang mengekori tu da xda.

Walaubagaimana pun, lelaki tu rupanya tengah bersembunyi dan terus mengekori Jennifer sehingga ke sebuah kedai Cina barang murah berdekatan di mana lelaki tu menikam Jennifer dengan menggunakan pisau pemotong sayur yang ada di kedai tersebut.

Gambar di bawah....
This is the shop where the British woman was decapitated on Friday. Yesterday it had opened its doors again
Kedai di mana Jennifer ditikam dan dipenggal kepalanya.
Business as usual: The shop where a British woman was stabbed to death and beheaded was trading again yesterday less than 24 hours after the killing
Kedai ni da mula beroperasi semula hari ni.. cepatnya...
Murder scene: The shop was described as a 'cheap' store. It had been claimed that the murder weapon the knifeman used could have come from the shop
Kedai barangan murah
Pembunuh tersebut akhirnya berjaya diberkas...
Horror: The man lies on the ground after being tackled by security guards as he ran down the street

The Bulgarian is apprehended by police after Ms Mills-Westley's killing

Badan Jennifer diusung keluar..
Kepalanya ditutup dengan kain dengan masyarakat sekita berkumpul untuk menyaksikan kejadian yang berlaku.

Gruesome: The victim's body is carried away on a stretcher from the shop where she was decapitated. Police arrived on the scene and sealed off the area

Haunting: The victim's head lies on the ground covered only by a sheet as stunned crowds held back by police tape look on

p/s;
RIP to the deceased....

2 comments:

aisya said... [Reply]

kesiannye..
ape la motif laki tu nk bunuh dgn kejam mcm tu..

echaRierie said... [Reply]

kesian nenek tue..
jadi mangsa..
huhu~