Followers

Thursday, 19 May 2011

FA's Blog Is Under Construction



Hehehheh..tajuk bukan main lagi..
Macam la besar2an construction yang FA mau buat kan hhehehe..
Actually, FA saja mau make up sikit blog baru ni...
Maklum banyak widgets yang lost masa kena hacked ari tu.
But bukan pindah rumah baru k...

Im so thankful entries lama masih boleh diselamatkan.
Thanks to PuanBee for helping me import followers n entries dari blog lama.
You rocks sis...hehehhe

Untuk makluman
I wont be able to BWing as heavy as before for the time being okey guys....

Jangan risau, FA akan terjah korang lebat2 bila the time comes ok...hehhehe

FA ingin mengambil kesempatan ni untuk say thanks a million for always be there masa FA tengah bersedih hati pasal blog FA yang lama k...
Macam mana mau balas jasa korang pun FA x tau la..
Ni tengah fikir apa mau buat for that hehheheh....

Ramai sangat kind-hearted people around me...sorry x sempat mention nama di sini.
Jangan terasa ok... 
you and I know who you are... 
when the time comes will do something in return... 
sure will do...hehhehe

p/s:
Aik macamana entri in boleh jadi panjang pula ni..
Adeh...



10 comments:

HAJAR hasan said... [Reply]

err.. mcm mne nk import entri yg dh hilang? wee~ :)

uLan said... [Reply]

sekurang kurangnya.. hackers hanya satu.. tapi kawan beribu kan FA....

cheers...

Aida Omar said... [Reply]

mcm ne erk puanbee buat..

beaty said... [Reply]

Fa take ur time bh...jangan sedih2 since kami ada juga sini ni..hehe

sa akan drop by juga disini

puanbee said... [Reply]

ya ..happy2 blogging je FA!

echaRierie said... [Reply]

sis..sa mau tgk new header r..kekeke :)

nc said... [Reply]

masih under construction kah ..jn lupa update2 nanti a kalu sda siap ;)

Arms said... [Reply]

Uits... bila construction mo siap ni haaha. Kamu nda mo try wordpress ka? ;D

Ba jangan sedih. Banyak ni kawan-kawan mu di sini, blogosphere. Kalo ada minta tolong, bagitau aja ;D

echaRierie said... [Reply]

sis..sa ada baca psl blog yg penah kena hack dan dia dpt blog dia balik..sis baca sini r..sa baru jumpa td time BW ~
http://scyalollita.blogspot.com/2011/05/kau-tahu-tak-apa-rasanya-rasa-nak.html

Uncle Lee said... [Reply]

Hi, have fun with your project and I'm sure you'll exceed yours and everyone's expectations.
Have a pleasant week, and keep a song in your heart.
Lee.